Y-3-logo erop

GlabBeek
Posts: 4
Joined: Sat Oct 26, 2019 3:05 am
Gender: None specified
Status: Offline

Y-3-logo erop

Postby GlabBeek » Sat Oct 26, 2019 7:10 am

Kiezen voor een premium look, is de schoen gemaakt van een premium lederen bovenkant gecomplimenteerd door de harige suède accenten op de hiel en eyestay. Details die opvallen op het silhouet zijn de oversized tong met Y-3-logo erop, meer Y-3-logo op de hiel, geperforeerde slagen aan de middenkant van adidas Y-3 heren goedkoop de tenen, een zwarte tussenzool en felrode veters.

Een andere weergave van de adidas Originals ZX 750 is opgedoken, en hoewel het een grijsschaalkleur vertoont, is het verre van saai. Het bovendeel is bijna volledig in zilver, maar zwart en wit slagen erin om zich een weg te adidas zx 750 heren sale banen door het ontwerp en raken de middenzool, hiel en tong van de sneaker. Deze weergave van de adidas Originals ZX 750 is absoluut de perfecte casual sneaker.

We hebben release na release gezien in de adidas originals ZX-familie, en deze populatie is een adidas zx 750 blauw toevoeging van het adidas Originals ZX 750-model. Nagesynchroniseerd "Dark Petrol", nemen deze trappen verschillende tinten blauw aan om het bovenwerk te kleuren, terwijl wit zich een weg baant als een accentkleur.

Met 4/20 op slechts een adidas samba heren blauw paar dagen, wat is een betere manier om de "vakantie" te vieren dan deze speciale iteratie van de adidas Samba op te pakken. Nagesynchroniseerd met de adidas Samba OG Purple Haze, deze unieke versie van het model is gekleed in een collegiaal paars, wit en grijs kleurenschema. Speciale details op de schoen zijn het zijdeachtige paarse fluwelen bovenwerk gecomplimenteerd door de grijze teasel suède overlays die op de teen zijn genoteerd.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests